JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10584 Náramok čierny s príveskom HORA Ag925/1000; ≤0,63 g

Kód: 10584
€27
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Nechajte svoju dobrodružnú dušu zažiariť s naším šnúrkovým náramkom s príveskom hory. Tento jedinečný a osobitý šperk bol navrhnutý s ohľadom na všetkých milovníkov prírody, cestovania a dobrodružstva. Je to skvelý cestovný talizman, ktorý vám prinesie šťastie pri všetkých vašich dobrodružstvách. Nechajte tento náramok, aby sa stal súčasťou vášho príbehu, a pridajte ho do svojej šperkovnice ešte dnes.

Detailné informácie

Podrobný popis

Náramok je vyrobený z odolnej nylonovej šnúry, ktorá je príjemná na dotyk a vydrží všetky vaše dobrodružstvá. Prívesok v tvare hory je vyrobený zo striebra 925 a jeho povrch je zoxidovaný, čo mu dodáva elegantný a osobitý vzhľad.

Tento šperk s dĺžkou náramku 18 + 4 cm je ideálny pre dámy, pánov aj deti. Vďaka pružnosti šnúrky sa náramok ľahko prispôsobí každému zápästiu. Prívesok má rozmery 21 x 8 mm, čo je ideálna veľkosť na vyjadrenie vašej lásky k dobrodružstvu bez toho, aby bol príliš veľký.

Náramok sa dodáva s darčekovou krabičkou, takže je ideálnym darčekom pre cestovateľov, turistov, horolezcov alebo všetkých, ktorí milujú prírodu a dobrodružstvo.

Dodatočné parametre

Kategória: Náramky pre ženy a dievčatá
Kategória: Náramok
Materiál: Striebro 925, Nylon
Povrchová úprava: Antikorózna úprava
Farba: Strieborná, Čierna
Určenie: Dámske, Pánske, Pre deti
Motív: Hora
Dĺžka náramku: 18 + 4 cm
Osadenie: Nie
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Rozmer prvku: 21 × 8 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: