JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10117 Strieborný náramok JOELLE Ag925/1000; ≤3,82 g

Kód: 10117
JESENNÉ ZĽAVY -25%
€51
Skladom
Môžeme doručiť do:
19.9.2024
Možnosti doručenia

Predstavte si náramok, ktorý je ako zrkadlo vašej duše - dvojitý, trblietavý, plný tajomstva a nádhery. Tento strieborný náramok je práve taký. Každý z jeho prvkov rozpráva kapitolu vášho života, každý zirkón sa trbliece ako jedna z vašich spomienok.

Detailné informácie

Podrobný popis

Jeho dvojitý dizajn symbolizuje dva svety, ktoré tvoria vašu osobnosť - ten vonkajší, o ktorom všetci vedia, a ten vnútorný, ktorý poznáte len vy. Trblietavé zirkóny sú ako hviezdy na nočnej oblohe - niektoré žiaria jasne a priťahujú pozornosť, iné sú skryté, ale nemenej krásne a dôležité.

Náramok je vyrobený zo striebra 925 a jeho povrch je upravený ródiom, ktoré zaručuje vysoký lesk a odolnosť proti poškriabaniu. Jeho dĺžka 18 + 3 cm zaručuje, že perfektne padne na každé zápästie.

Tento náramok je teda nielen krásnym šperkom, ale aj skvelým spôsobom, ako vyjadriť svoju jedinečnosť a osobnosť. Či už si ho oblečiete na večierok, alebo len tak pre zábavu, vždy vnesie do vášho dňa nádych elegancie a lesku.

Náramok sa dodáva v darčekovej krabičke, takže je ideálnym darčekom pre vás alebo niekoho, koho máte radi. Pretože každá žena si zaslúži nosiť niečo, čo je rovnako jedinečné a krásne ako ona.

Dodatočné parametre

Kategória: Náramky pre ženy a dievčatá
Kategória: Náramok
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske
Dĺžka náramku: 18 + 3 cm
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: