JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10011 Šperkovnica na prsteň ANA v tvare srdca

Kód: 10011
€6
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Oslávte lásku a romantiku s touto nádhernou červenou šperkovnicou v tvare srdca. Táto škatuľka je vyrobená z mäkkého, luxusného velúru a je rovnako jedinečná a nápaditá ako láska sama. Jeho výrazná červená farba, ktorá symbolizuje vášeň a emócie, žiari ako srdce plné lásky.

Detailné informácie

Podrobný popis

Červená šperkovnica v tvare srdca je ideálnym miestom na uloženie prsteňa. Jeho jedinečný tvar a farba, vyrobené s láskou a dôrazom na detail, dodajú vašim šperkom mimoriadny nádych romantiky a elegancie. Ideálne na špeciálne príležitosti alebo ako darček pre blízkeho.

Vďaka kompaktným rozmerom 48 × 43 × 35 mm je táto šperkovnica ľahko prenosná a zároveň poskytuje dostatok miesta na jeden prsteň. Jeho dizajn v tvare srdca je nielen pôvabný, ale aj praktický - veko sa ľahko otvára a zatvára, takže prsteň je v bezpečí a dobre chránený. Táto krabička je ideálna na špeciálne príležitosti, ako sú zásnuby alebo svadba, a tiež ako originálny a romantický darček pre niekoho, koho milujete. S touto nádhernou červenou šperkovnicou v tvare srdca dodáte svojej prezentácii šperkov kúzlo a lásku.

Dodatočné parametre

Kategória: Darčekové krabičky
Materiál: Velúr
Farba: Červená
použitie: Prsteň
Rozmery škatule (Š × H × V): 48 × 43 × 35

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: