JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11247 Strieborné náušnice XENIA Ag925/1000; ≤2,91 g

Kód: 11247
€41
Skladom
Môžeme doručiť do:
24.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborné náušnice XENIA vás očaria svojím minimalistickým dizajnom a nadčasovou eleganciou. Ich jemné línie a čistý vzhľad sa hodia ku každému oblečeniu a príležitosti. Či už idete do práce, na kávu s priateľmi alebo na slávnostnú večeru, náušnice XENIA dodajú vášmu vzhľadu sofistikovaný nádych.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborné náušnice XENIA sú stelesnením modernej elegancie a minimalizmu. Tieto visiace náušnice vyrobené z kvalitného striebra 925/1000 zaujmú originálnym, čistým dizajnom bez zbytočných ozdôb. Rhodiovaný povrch zaručuje dlhotrvajúci lesk a ochranu pred oxidáciou.

Náušnice XENIA s dĺžkou 20 mm a šírkou 7 mm sú jemné a zároveň výrazné. Bezpečné zapínanie na gombíky zaručuje pohodlné celodenné nosenie. Ich minimalistický dizajn je ideálny pre moderné ženy, ktoré oceňujú nadčasovú eleganciu a všestrannosť.

Či už ich skombinujete s pracovným outfitom, ležérnym oblečením alebo večernými šatami, náušnice XENIA vždy dodajú vášmu vzhľadu nádych sofistikovanosti. Sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú univerzálny šperk s jedinečným charakterom. Sú dodávané v elegantnej darčekovej škatuľke a sú tiež ideálnym darčekom pre vašich blízkych.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná
Určenie: Dámske
Typ náušníc: Visiace
Typ zapínania: Puzeta
Osadenie: Nie
Rýdzosť: Ag925/1000
Šírka: 7 mm
Darčeková krabička: Áno
Dĺžka: 20 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: