JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11245 Strieborné náušnice LUCIEN Ag925/1000; ≤1,87 g

Kód: 11245
€26
Skladom
Môžeme doručiť do:
25.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborné náušnice LUCIEN sú stelesnením minimalistickej elegancie. Tieto univerzálne náušnice s obručou môžete nosiť k akémukoľvek oblečeniu a na akúkoľvek príležitosť. Ich jednoduchý, nadčasový dizajn z nich robí nepostrádateľný doplnok pre každého, kto oceňuje čistú krásu a všestrannosť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborné náušnice LUCIEN sú dokonalou kombináciou jednoduchosti a štýlu. Tieto kruhové náušnice vyrobené z kvalitného striebra 925/1000 zaujmú čistým, minimalistickým dizajnom. Rhodiovaný povrch zaručuje dlhotrvajúci lesk a ochranu pred oxidáciou.

Náušnice LUCIEN s priemerom 12 mm a šírkou 3,5 mm sú jemné, ale výrazné. Bezpečné zapínanie na gombíky zaručuje pohodlné a bezpečné nosenie. Vďaka svojmu univerzálnemu dizajnu sú ideálne pre ženy, mužov aj deti a hodia sa ku každému štýlu oblečenia.

Či už ich skombinujete s pracovným oblečením, ležérnym outfitom alebo večernými šatami, náušnice LUCIEN vždy podčiarknu váš osobitý štýl. Sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú univerzálny šperk na každodenné nosenie. Sú dodávané v elegantnej darčekovej škatuľke a sú skvelou voľbou na obdarovanie vašich blízkych.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná
Určenie: Dámske, Pánske, Pre deti
Typ náušníc: Kruhy
Typ zapínania: Kĺbové zapínanie
Osadenie: Nie
Rýdzosť: Ag925/1000
Šírka: 3,5 mm
Darčeková krabička: Áno
Priemer krúžku: 12 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: