JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11244 Strieborné náušnice KATY Ag925/1000; ≤2,59 g

Kód: 11244
€39
Skladom
Môžeme doručiť do:
24.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborné náušnice KATY vás očaria roztomilým motívom mačky sediacej na polmesiaci. Tento hravý a nežný dizajn poteší milovníkov mačiek všetkých vekových kategórií. Náušnice tvoria dokonalý set s retiazkou 11215, takže sú perfektným darčekom pre vašich blízkych alebo štýlovým doplnkom pre vás.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborné náušnice KATY sú stelesnením roztomilosti a elegancie. Tieto visiace náušnice vyrobené z kvalitného striebra 925/1000 zaujmú originálnym dizajnom - mačkou sediacou na polmesiaci. Rhodiovaný povrch zaručuje dlhotrvajúci lesk a ochranu pred oxidáciou.

Náušnice KATY s rozmermi 15 × 17 mm sú dostatočne výrazné, aby upútali pozornosť, ale zároveň sú vhodné na každodenné nosenie. Bezpečné zapínanie na gombíky zaručuje pohodlné nosenie počas celého dňa. Vďaka svojmu univerzálnemu dizajnu sú ideálne pre ženy a dievčatá všetkých vekových kategórií.

Náušnice KATY tvoria dokonalý set s retiazkou 11215, ktorá má rovnaký prívesok. Či už ich budete nosiť samostatne alebo v sade, vždy dodajú vášmu outfitu nádych hravosti a šarmu. Sú dodávané v elegantnej darčekovej škatuľke a sú skvelou voľbou na obdarovanie milovníkov mačiek a darčekov s mesačnou tematikou.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná
Určenie: Dámske, Pre deti
Typ náušníc: Visiace
Typ zapínania: Puzeta
Osadenie: Nie
Rýdzosť: Ag925/1000
Rozmer: 15 × 17 mm
Darčeková krabička: Áno
Dĺžka: 17 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: