JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11185 Strieborné náušnice SKYE Ag925/1000; ≤2,35 g

Kód: 11185
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€37
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborné náušnice SKYE očaria svojím čistým a elegantným dizajnom. Okrúhle náušnice osadené trblietavými zirkónmi dopĺňajú jemne visiace modré zirkóny. Tento očarujúci šperk prináša nádych sviežosti a je vhodný pre ženy a menšie dievčatá. Ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú jemnú a univerzálnu ozdobu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborné náušnice SKYE sú stelesnením čistoty a elegancie. Tieto náušnice sú vyrobené z kvalitného striebra 925/1000 s ródiovanou povrchovou úpravou a zaujmú jedinečným a nadčasovým dizajnom.

Hlavným prvkom sú okrúhle náušnice s priemerom 11 mm, ktoré sú po celom obvode osadené trblietavými čírymi zirkónmi. Z týchto prsteňov elegantne visí modrý zirkón, ktorý náušniciam dodáva nádych sviežosti a ľahkosti.

Náušnice SKYE so šírkou 6 mm sú jemné a zároveň výrazné. Kĺbové zapínanie zaručuje pohodlné a bezpečné nosenie. Rhodiovaný povrch zaručuje dlhotrvajúci lesk a ochranu pred oxidáciou.

Tieto náušnice sú univerzálnym doplnkom, ktorý sa hodí na každodenné nosenie aj na špeciálne príležitosti. Sú ideálnou voľbou pre ženy a menšie dievčatá, ktoré ocenia čistý a elegantný dizajn. Sú dodávané v darčekovej krabičke, takže sú aj skvelým darčekom pre vašich blízkych.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra, Modrá
Určenie: Dámske, Pre deti
Typ náušníc: Visiace, Kruhy
Typ zapínania: Kĺbové zapínanie
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Šírka: 6 mm
Darčeková krabička: Áno
Priemer krúžku: 11 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: