JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11184 Strieborné náušnice OFELIA Ag925/1000; ≤2,06 g

Kód: 11184
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€37
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborné náušnice OFELIE sú elegantnou kombináciou klasického a moderného dizajnu. Okrúhle náušnice osadené trblietavými zirkónmi dopĺňajú jemne visiace zelené zirkóny. Tento sofistikovaný šperk je vďaka svojej univerzálnosti vhodný na každodenné nosenie aj na výnimočné príležitosti. Ideálna voľba pre ženy, ktoré oceňujú nenápadnú eleganciu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborné náušnice OFELIE predstavujú dokonalú harmóniu medzi klasickou eleganciou a moderným štýlom. Tieto náušnice sú vyrobené z kvalitného striebra 925/1000 s ródiovanou povrchovou úpravou a zaujmú svojím jedinečným dizajnom.

Hlavným prvkom sú okrúhle náušnice s priemerom 11 mm, ktoré sú po celom obvode osadené trblietavými čírymi zirkónmi. Na týchto krúžkoch elegantne visí zelený zirkón, ktorý náušniciam dodáva nádych sviežosti a originality.

Náušnice OFELIE so šírkou 6 mm sú dostatočne výrazné bez toho, aby pôsobili prehnane. Kĺbové zapínanie zaručuje pohodlné a bezpečné nosenie. Rhodiovaný povrch zaručuje dlhotrvajúci lesk a ochranu pred oxidáciou.

Tieto náušnice sú všestranným doplnkom, ktorý sa hodí ku každodennému oblečeniu aj k večerným šatám. Sú ideálnou voľbou pre ženy a dievčatá, ktoré oceňujú jemnú eleganciu s moderným nádychom. Sú dodávané v darčekovej krabičke, takže sú aj skvelým darčekom pre vašich blízkych.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra, Zelená
Určenie: Dámske, Pre deti
Typ náušníc: Visiace, Kruhy
Typ zapínania: Kĺbové zapínanie
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Šírka: 6 mm
Darčeková krabička: Áno
Priemer krúžku: 11 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: