JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11183 Strieborné náušnice PRISCILA Ag925/1000; ≤5,34 g

Kód: 11183
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€59
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborné náušnice PRISCILA sú hravé a veselé šperky s farebnými zirkónmi. Tieto visiace náušnice na prívesku zaujmú kaskádou srdiečok v ružovej, fialovej a žltej farbe, ktoré sú popretkávané čírymi okrúhlymi zirkónmi. Sú ideálnou voľbou pre ženy a dievčatá, ktoré chcú oživiť svoj outfit farebným a roztomilým doplnkom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborné náušnice PRISCILA sú stelesnením radosti a hravosti. Tieto náušnice vyrobené z kvalitného striebra 925/1000 s ródiovanou povrchovou úpravou vás očaria svojím originálnym dizajnom a farebným zložením.

Náušnice pozostávajú z troch srdiečok rôznych farieb - ružového, fialového a žltého, ktoré sú spojené čírymi okrúhlymi zirkónmi. Táto farebná kombinácia vytvára veselý a pútavý vzhľad, ktorý nezostane bez povšimnutia.

Náušnice PRISCILA s dĺžkou 34 mm a šírkou 6 mm sú výrazným, ale stále elegantným doplnkom. Zapínanie na gombíky zaručuje pohodlné a bezpečné nosenie. Rhodiovaná povrchová úprava dodáva šperku dlhotrvajúci lesk a chráni ho pred oxidáciou.

Tieto náušnice sú vhodné pre ženy aj dievčatá a hodia sa na každodenné nosenie aj na výnimočné príležitosti. Sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú svojmu outfitu dodať hravý a farebný akcent. Sú dodávané v darčekovej krabičke, takže sú aj skvelým darčekom pre vašich blízkych.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra, Ružová, Žltá, Violet
Určenie: Dámske, Pre deti
Motív: Srdce
Typ náušníc: Visiace
Typ zapínania: Puzeta
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Šírka: 6 mm
Darčeková krabička: Áno
Dĺžka: 34 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: