JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11173 Strieborné náušnice BONNIE pozlátené Ag925/1000; ≤4,95 g

Kód: 11173
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€47
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborné náušnice BONNIE pozlátené sú očarujúcou kombináciou elegancie a moderného dizajnu. Tieto kruhové náušnice s visiacou perlou zaujmú svojím jedinečným vzhľadom. Pozlátený povrch dodáva šperku luxusný nádych. Sú ideálnym doplnkom na každodenné nosenie a slávnostné príležitosti, vhodným pre ženy s vycibreným vkusom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborné náušnice BONNIE v pozlátenej farbe predstavujú dokonalú harmóniu medzi klasickým a moderným štýlom. Tieto náušnice vyrobené z kvalitného striebra 925/1000 s luxusnou pozlátenou povrchovou úpravou zaujmú originálnym dizajnom. Okrúhly tvar s priemerom 17 mm je doplnený elegantne visiacou perlou, ktorá vytvára celkovú dĺžku 34 mm.

Kĺbové zapínanie zaručuje jednoduché nasadenie a bezpečné nosenie. Kombinácia farieb zlata a perál dodáva náušniciam univerzálny charakter, vďaka ktorému sa hodia k rôznym outfitom a príležitostiam.

Náušnice BONNIE sú ideálnou voľbou pre ženy, ktoré chcú vyniknúť svojím osobitým štýlom. Či už si ich oblečiete do práce, na kávu s priateľmi alebo na formálnu večeru, vždy budete vyzerať štýlovo a sofistikovane. Sú dodávané v darčekovej krabičke, takže sú aj skvelým darčekom pre vašich blízkych.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Zľava
Farba: Zlatá, Perleťová
Určenie: Dámske
Typ náušníc: Kruhy
Typ zapínania: Kĺbové zapínanie
Osadenie: Perla
Rýdzosť: Ag925/1000
Dĺžka: 34 mm
Darčeková krabička: Áno
Priemer krúžku: 17 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: