JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11172 Strieborné náušnice ADRIANE pozlátené Ag925/1000; ≤2,10 g

Kód: 11172
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€36
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborné náušnice ADRIANE pozlátené sú stelesnením jemnosti a elegancie. Tieto visiace perlové náušnice majú nadčasový dizajn vhodný na každodenné nosenie aj na výnimočné príležitosti. Pozlátený povrch dodáva šperku luxusný vzhľad. Sú ideálnym darčekom alebo doplnkom pre ženy, ktoré oceňujú sofistikovanú jednoduchosť a originalitu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Pozlátené strieborné náušnice ADRIANE sú dokonalou kombináciou jemnosti a luxusu. Tieto náušnice sú vyrobené z kvalitného striebra 925/1000 s elegantnou pozlátenou povrchovou úpravou a zaujmú svojím nenápadným šarmom. Dizajn prívesku s dĺžkou 16 mm dopĺňa krásna perla s priemerom 4 mm, ktorá vytvára harmonický a vyvážený vzhľad.

Zapínanie na gombíky zaručuje pohodlné a bezpečné nosenie. Kombinácia farieb zlata a perál dodáva náušniciam univerzálny charakter, vďaka ktorému sa hodia k rôznym štýlom oblečenia a príležitostiam.

Náušnice ADRIANE sú ideálnou voľbou pre ženy, ktoré uprednostňujú elegantné a diskrétne šperky. Sú vhodné na každodenné nosenie do práce aj na formálne udalosti. Sú dodávané v darčekovej krabičke, takže sú aj skvelým darčekom pre vašich blízkych.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Zľava
Farba: Zlatá, Perleťová
Určenie: Dámske
Typ náušníc: Visiace
Typ zapínania: Puzeta
Osadenie: Perla
Rýdzosť: Ag925/1000
Priemer perly: 4 mm
Darčeková krabička: Áno
Dĺžka: 16 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: