JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11165 Strieborné náušnice ANNI Ag925/1000; ≤2,90 g

Kód: 11165
€27
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborné náušnice ANNI sú elegantné visiace šperky s jedinečným dizajnom. Na konci jemnej retiazky sú originálne perly, z ktorých každá má jedinečný tvar a vzhľad. Tieto náušnice sú dokonalým doplnkom pre ženy, ktoré oceňujú individualitu a sofistikovanosť. Vďaka univerzálnej strieborno-perleťovej farebnej kombinácii sa hodia k rôznym outfitom a príležitostiam, od každodenného nosenia až po formálne udalosti.

Detailné informácie

Podrobný popis

Predstavujeme strieborné náušnice ANNI - očarujúci kúsok, ktorý spája klasickú eleganciu perál s moderným a originálnym dizajnom. Tieto náušnice sú vyrobené z kvalitného striebra 925 s ródiovanou povrchovou úpravou a vynikajú luxusným vzhľadom a odolnosťou.

Náušnice majú retiazku s pôsobivou dĺžkou 130 mm, ktorá im dodáva dramatický a pútavý charakter. Na konci každej retiazky je jedinečná perla s rozmermi 6 × 16 mm. Každá perla je originál, má svoj vlastný tvar a charakter, vďaka čomu je každý pár náušníc ANNI skutočne jedinečný. Zapínanie na patentky zaručuje bezpečné a pohodlné nosenie.

Tieto náušnice v elegantnej darčekovej krabičke sú ideálnym darčekom pre ženy, ktoré oceňujú originalitu a kvalitné spracovanie.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Perleťová
Určenie: Dámske
Typ náušníc: Retiazkové
Typ zapínania: Nasadenie
Osadenie: Perla
Rýdzosť: Ag925/1000
Rozmer perly: 6 × 16 mm
Darčeková krabička: Áno
Dĺžka: 130 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: