JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11126 Strieborné náušnice LEANNE pozlátené Ag925/1000; ≤2,46 g

Kód: 11126
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€43
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborné pozlátené náušnice LEANNE sú netradičným a odvážnym šperkom, ktorý zaujme na prvý pohľad. Kombinácia visiacich náramkov a krúžkov vytvára jedinečný dizajn vhodný na každodenné nosenie aj na výnimočné príležitosti. Tieto univerzálne náušnice sú vhodné na každodenné nosenie, ako aj na večerné udalosti alebo špeciálne príležitosti. Ich jedinečný dizajn dodá každému oblečeniu nádych sofistikovanosti a originality.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborné náušnice LEANNE sú stelesnením modernej elegancie a originality. Tieto náušnice sú vyrobené z kvalitného striebra 925 s luxusnou pozlátenou povrchovou úpravou a kombinujú klasický kruhový tvar s neobvyklým visiacim prvkom.

Náušnice LEANNE s priemerom krúžku 10 mm a šírkou závesu 14 mm sú dostatočne odvážne na to, aby upútali pozornosť, ale zároveň zostávajú ľahké a pohodlné na celodenné nosenie. Kĺbové zapínanie zaručuje bezpečné nosenie a jednoduché obliekanie.

Náušnice LEANNE sú ideálnou voľbou pre sebavedomé ženy, ktoré sa neboja experimentovať so svojím štýlom. Sú dodávané v elegantnej darčekovej krabičke a sú tiež skvelým darčekom pre niekoho, kto oceňuje jedinečné a moderné šperky.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Zľava
Farba: Zlatá
Určenie: Dámske
Typ náušníc: Visiace, Kruhy
Typ zapínania: Kĺbové zapínanie
Osadenie: Nie
Rýdzosť: Ag925/1000
Šírka prvku: 14 mm
Darčeková krabička: Áno
Priemer krúžku: 10 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: