JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11121 Strieborné náušnice GEMMA Ag925/1000; ≤0,50 g

Kód: 11121
€17
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Strieborné náušnice GEMMA sú roztomilým šperkom v tvare jemného kvetu. Ich jemný kvetinový dizajn dodá každému oblečeniu nádych sviežosti a ženskosti. Zapínanie na gombíky zaručuje bezpečné a pohodlné nosenie, čo ocenia najmä ženy a dievčatá s citlivými ušami.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborné náušnice GEMMA sú stelesnením jemnosti a pôvabu. Tieto rozkošné náušnice v tvare kvetu sú vyrobené z kvalitného rhodiovaného striebra 925, ktoré zaručuje ich dlhotrvajúci lesk a odolnosť voči oxidácii. Náušnice GEMMA s priemerom len 5 mm sú ideálne pre tých, ktorí uprednostňujú decentné a nenápadné šperky.

Tieto univerzálne náušnice sa hodia na každú príležitosť - od bežného dňa v práci alebo v škole až po výnimočné udalosti. Sú skvelou voľbou pre ženy každého veku a pre mladé dievčatá, ktoré začínajú objavovať čaro šperkov.

Náušnice GEMMA sa dodávajú v elegantnej darčekovej škatuľke, takže sú ideálnym darčekom pre blízkeho alebo malým potešením pre vás. Nechajte sa očariť týmito očarujúcimi náušnicami a vneste do svojho života trochu kvetinovej elegancie.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná
Určenie: Dámske, Pre deti
Motív: Kvetinový
Typ náušníc: Kôstky
Typ zapínania: Puzeta
Osadenie: Nie
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
priemer: 5 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: