JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11118 Strieborné náušnice JOSEFINE II Ag925/1000; ≤1,12 g

Kód: 11118
€24
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.9.2024
Možnosti doručenia

Strieborné náušnice JOSEFINE II sú roztomilým šperkom v tvare štvorlístka pre šťastie. Zapínanie na gombíky zaručuje bezpečné a pohodlné nosenie, čo ocenia najmä ženy a dievčatá s citlivými ušami. Tieto náušnice sú dokonalým doplnkom na všetky príležitosti - od bežného dňa v práci alebo v škole až po výnimočné udalosti.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborné náušnice JOSEFINE II sú očarujúcim šperkom, ktorý v sebe spája symbol šťastia a elegantný dizajn. Tieto náušnice v tvare štvorlístka sú vyrobené z vysokokvalitného rhodiovaného striebra 925, ktoré zaručuje ich dlhotrvajúci lesk a odolnosť voči oxidácii.

Každý lístok štvorlístka je ozdobený trblietavým zirkónom, ktorý náušniciam dodáva iskru a eleganciu. Náušnice JOSEFINE II s priemerom 8 mm sú dostatočne výrazné, aby upútali pozornosť, ale zároveň sú vhodné na každodenné nosenie.

Náušnice JOSEFINE II sa dodávajú v elegantnej darčekovej škatuľke, takže sú ideálnym darčekom pre blízkeho alebo malým potešením pre vás. Nechajte sa očariť týmito symbolickými náušnicami a noste si svoje šťastie každý deň so sebou.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske, Pre deti
Motív: Srdce
Typ náušníc: Kôstky
Typ zapínania: Puzeta
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Priemer prvku: 8 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: