JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

11116 Strieborné náušnice PAVLA Ag925/1000; ≤1,88 g

Kód: 11116
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€40
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.9.2024
Možnosti doručenia

Strieborné náušnice PAVLA sú neprehliadnuteľným šperkom pre ženy, ktoré sa rady odlišujú. Tieto netradičné visiace náušnice zaujmú jedinečným dizajnom, ktorý spája moderné prvky s nadčasovou estetikou. Jednoduché zapínanie na patentky zaručuje pohodlné a bezpečné nosenie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborné náušnice PAVLA sú stelesnením originality a elegancie. Vyrobené z vysokokvalitného striebra 925 s ródiovanou povrchovou úpravou, ktorá poskytuje dlhotrvajúci lesk a ochranu pred oxidáciou. Náušnice PAVLA s rozmermi 6 × 18 mm sú dostatočne odvážne na to, aby upútali pozornosť, a zároveň si zachovávajú ľahkosť a eleganciu.

Tieto náušnice sú ideálnou voľbou pre ženy, ktoré chcú vyniknúť a dodať svojmu outfitu niečo nezvyčajné. Hodí sa na každodenné nosenie aj na špeciálne príležitosti. Ich minimalistický dizajn bez nastavenia umožňuje jednoduchú kombináciu s inými šperkami.

Náušnice PAVLA sú uložené v elegantnej darčekovej krabičke a sú pripravené očariť svoju nositeľku alebo potešiť ako štýlový darček pre ženu, ktorá si uvedomuje módu.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná
Určenie: Dámske
Typ náušníc: Visiace
Typ zapínania: Nasadenie
Osadenie: Nie
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Rozmer: 6 × 18 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: