JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10927 Strieborné náušnice GAIA for AIRPODS Ag925/1000; ≤1,45 g

Kód: 10927
Novinka JESENNÉ ZĽAVY -25%
€39
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Strieborné náušnice GAIA for AIRPODS sú inovatívnym šperkom, ktorý spája eleganciu s praktickosťou. Náušnice sa skladajú z krúžku, ktorý sa pripevní na ucho, a retiazky so silikónovým koncom na pripevnenie náušnice. Ideálna voľba pre moderné ženy, ktoré chcú byť štýlové aj pri používaní slúchadiel. Možnosť vo variante DARIA.

*Slúchadlá nie sú súčasťou balenia.

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborné náušnice GAIA for AIRPODS sú dokonalou kombináciou šperku a funkčného doplnku. Tieto jedinečné náušnice sa skladajú z dvoch častí - elegantného krúžku, ktorý sa pripevňuje k uchu, a jemnej retiazky, ktorá je zakončená silikónovým krúžkom na pohodlné uchytenie náušnice.

Náušnice sú vyrobené z vysokokvalitného striebra 925/1000 a sú rhodiované, čo zaručuje vysoký lesk a odolnosť proti opotrebovaniu. Prsteň zdobí trblietavý zirkón, ktorý šperku dodáva nádych luxusu. Vďaka kĺbovému zapínaniu sa náušnice ľahko nasadzujú a pevne držia na uchu.

S náušníkmi GAIA for AIRPODS môžete byť štýloví aj pri používaní bezdrôtových slúchadiel. Sú ideálne pre aktívne ženy, ktoré chcú mať svoje slúchadlá vždy po ruke a zároveň vyzerať skvele. Tento inovatívny šperk je ideálnym darčekom pre všetkých milovníkov moderných technológií a módnych doplnkov.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925, Silikón
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske
Typ náušníc: Kruhy, Retiazkové
Typ zapínania: Kĺbové zapínanie
Osadenie: Zirkón
Šírka: 1 mm
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
priemer: 11 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: