JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10794 Strieborné náušnice HAILEY Ag925/1000; ≤2,33 g

Kód: 10794
JESENNÉ ZĽAVY -25%
€41
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Pozrite si strieborné náušnice MAJYA, ktoré sú synonymom elegancie a nadčasového dizajnu. Každý šperk je precízne osadený kvalitnými zirkónmi, ktoré mu dodávajú neodolateľný lesk a trblietavý efekt. Či už hľadáte darček pre niekoho blízkeho, alebo chcete urobiť radosť sebe, tieto strieborné náušnice sú tou správnou voľbou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tieto visiace náušnice vyrobené zo striebra najvyššej rýdzosti Ag925/1000 sú dokonalým doplnkom pre každú ženu, ktorá chce zdôrazniť svoju ženskosť a sofistikovanosť. Rhodiovanie zaručuje, že náušnice zostanú odolné voči poškriabaniu a dlho si zachovajú svoj pôvodný lesk, takže sú ideálnou voľbou na každodenné nosenie aj na výnimočné príležitosti.

Inovatívne zapínanie na ruský patent zaručuje pohodlné nosenie a jednoduché nasadzovanie náušníc, zatiaľ čo strieborná farba spolu s čírym leskom zirkónov zvýrazní každý outfit a dodá mu nádych luxusu.

Príde vám v elegantnej darčekovej škatuľke, vďaka ktorej budú okamžite pripravené do ruky a zaručene potešia každú dámu, ktorá oceňuje kvalitu a krásu.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske, Pre deti
Typ náušníc: Visiace
Typ zapínania: Ruský patent
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: