JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10683 Strieborné náušnice jednorožec TOMMY Ag925/1000; ≤0,74 g

Kód: 10683
€20
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Naše strieborné visiace náušnice s jednorožcom sú ideálne pre malé princezné, ktoré milujú rozprávky. Motív jednorožca je zdobený kubickými zirkónmi, ktoré dodávajú týmto náušniciam jedinečný a hravý vzhľad. Exkluzívna kombinácia striebornej, ružovej, bielej a tyrkysovej farby vytvára úžasný efekt, vďaka ktorému sa vaša malá princezná bude cítiť ako hlavná postava v rozprávke.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tento šperk je vyrobený z vysokokvalitného striebra s rýdzosťou Ag925/1000 a je ošetrený antikoróznou úpravou pre maximálnu odolnosť. Náušnice sú vyrobené z visiaceho šperku s háčikmi na zavesenie, čo zaručuje bezpečné a pohodlné nosenie. Rozmery prvku sú 8 × 10 mm, čo je ideálna veľkosť pre detské uši.

Tieto náušnice sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť, či už sú to narodeniny, Vianoce alebo len tak pre radosť. Dodávajú sa v krásnej darčekovej krabičke, ktorá zaručuje, že tento skvost bude bezpečne uložený a pripravený urobiť radosť vašej malej princeznej.

Vneste do života svojej dcéry kúzlo a radosť s našimi striebornými visiacimi náušnicami s jednorožcom. Tieto náušnice nielenže zvýraznia krásu vášho dieťaťa, ale tiež mu vyčaria úsmev na tvári vždy, keď ich uvidí.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Antikorózna úprava
Farba: Strieborná, tyrkysová, Biela, Ružová
Určenie: Pre deti
Motív: Zvierací, Kôň, Jednorožec
Typ náušníc: Visiace
Typ zapínania: Závesný háčik
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno
Rozmer prvku: 8 × 10 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: