JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10182 Strieborné náušnice LESLIE žltý zirkón Ag925/1000; ≤1,86 g

Kód: 10182
JESENNÉ ZĽAVY -25%
€37
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Predstavujeme jedinečný strieborné náušnice so žltými zirkónmiktoré sú skvelým doplnkom pre každú ženu alebo dievča, ktorá sa rada oblieka s vkusom a eleganciou. Kombinácia striebra, žltých a čírych zirkónov dodáva týmto náušniciam krásny, sofistikovaný vzhľad.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tento pár náušníc je vyrobený zo striebra 925, jedného z najčistejších dostupných druhov striebra. Žltý zirkónktorý je umiestnený v strede kruhu, vytvára nádherný kontrast k jemnému striebru a čírym zirkónom osadeným okolo neho. Kruh osadený čírymi zirkónmi dodáva týmto náušniciam nádych luxusu a lesku, ktorý upúta pozornosť každého vo vašom okolí.

Povrch náušníc bol potiahnutý ródiom, vďaka čomu sú ešte odolnejšie voči poškriabaniu a strate lesku. Táto technika tiež pomáha predĺžiť životnosť šperkov, takže sa z ich krásy budete môcť tešiť mnoho rokov.

Strieborné náušnice so žltými zirkónmi v kruhu osadené čírymi zirkónmi sú dodávané v darčeková krabička, takže sú ideálne ako darček na všetky príležitosti. Nechajte sa očariť jedinečnou krásou týchto náušníc a darujte sebe alebo svojim blízkym ten najlepší darček!

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra, Žltá
Určenie: Dámske, Pre deti
Typ náušníc: Kôstky
Typ zapínania: Puzeta
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: