JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10178 Strieborné náušnice LESLIE ružový zirkón Ag925/1000; ≤1,88 g

Kód: 10178
JESENNÉ ZĽAVY -25%
€37
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia

Predstavujeme vám jedinečné strieborné náušnice s ružovým zirkónom, ktoré sú skvelým doplnkom pre každú ženu alebo dievča, ktoré sa rady obliekajú s vkusom a eleganciou. Kombinácia striebra, ružových a čírych zirkónov dodáva týmto náušniciam krásny, sofistikovaný vzhľad.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tento pár náušníc je vyrobený zo striebra 925, jedného z najčistejších dostupných druhov striebra. Ružový zirkón osadený v strede kruhu krásne kontrastuje s jemným striebrom a čírymi zirkónmi osadenými okolo neho. Kruh osadený čírymi zirkónmi dodáva týmto náušniciam nádych luxusu a lesku, ktorý upúta pozornosť každého vo vašom okolí.

Povrch náušníc bol potiahnutý ródiom, vďaka čomu sú ešte odolnejšie voči poškriabaniu a strate lesku. Táto technika tiež pomáha predĺžiť životnosť šperkov, takže sa z ich krásy budete môcť tešiť mnoho rokov.

Strieborné náušnice s ružovým zirkónom v kruhu osadené čírym zirkónom sú v darčekovej krabičke, takže sú ideálne ako darček na všetky príležitosti. Nechajte sa očariť jedinečnou krásou týchto náušníc a darujte sebe alebo svojim blízkym ten najlepší darček!

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra, Ružová
Určenie: Dámske, Pre deti
Typ náušníc: Kôstky
Typ zapínania: Puzeta
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: