JESENNÉ ZĽAVY 25% NA ŠPERKY S KÓDOM POD25

10173 Strieborné náušnice NINA Ag925/1000; ≤2,52 g

Kód: 10173
JESENNÉ ZĽAVY -25%
€42
Skladom
Môžeme doručiť do:
24.9.2024
Možnosti doručenia

Táto slučka dvoch oválov môže symbolizovať spojenie, lásku alebo nerozlučnú silu dvoch osôb. Tieto náušnice s jedinečným a elegantným dizajnom sa hodia na každú príležitosť - od každodenného nosenia cez romantické večere až po slávnostné udalosti.

Detailné informácie

Podrobný popis

Predstavujeme vám naše nové elegantné strieborné náušnice s čírymi zirkónmi. Tento šperk je vyrobený z dvoch prepletených oválov, ktoré sú osadené žiarivými zirkónmi a zdobené centrálnym čírym kameňom, čo náušniciam dodáva luxusný a sofistikovaný vzhľad.

Náušnice majú puzetové zapínanie a sú rhodiované pre väčšiu odolnosť a pevnosť. Ich strieborná a číra farba dodáva náušniciam univerzálny a luxusný vzhľad, ktorý môže doplniť akýkoľvek outfit.

Strieborné náušnice s čírymi zirkónmi sú skvelým darčekom pre všetky ženy a dievčatá, ktoré túžia po elegancii a chcú vyjadriť svoj štýl a osobnosť. Náušnice sa dodávajú v elegantnej darčekovej krabičke, takže sú ideálnym darčekom pre vašich blízkych. Vyjadrite svoje pocity a vneste do svojho každodenného života trochu elegancie s našimi striebornými náušnicami.

Dodatočné parametre

Kategória: Náušnice pre ženy a dievčatá
Kategória: Náušnice
Materiál: Striebro 925
Povrchová úprava: Ródiované
Farba: Strieborná, Číra
Určenie: Dámske, Pre deti
Typ náušníc: Kôstky
Typ zapínania: Puzeta
Osadenie: Zirkón
Rýdzosť: Ag925/1000
Darčeková krabička: Áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: